lavido is nu verkrijgbaar in nederland! – tijdelijk gratis verzending
we delen graag een beetje liefde met jullie in deze bijzondere tijden

Protect and nourish your hands with Lavido Hand Creams

Zorg goed voor je handen | Bescherm en voed de huid met Lavido handcrème
SHOP HANDCREMES >

Woman’s Health kiest Lavido
SHOP INVOGORATING FACIAL CREAM >

Lavido Mindfully formulated skin care

Het beste van Lavido
SHOP BEST SELLERS >

Lavido Huidverzorging

Een hoogwaardige lijn van natuurlijk en plantaardige huidverzorgingsproducten met. We bieden producten voor alle huidtypen. Van een vette huid tot een meer rijpe huid die hydratatie en verzorging nodig hebben.

Actieve natuurlijke huidverzorging geformuleerd met gecertificeerde biologische etherische oliën.
Veganistisch en glutenvrij, met klinisch bewezen resultaten.

Care Without Compromise

JA
Biologische etherische olie, gecertificeerde biologische ingrediënten, dermatologisch getest, klinisch bewezen, veganistisch-vriendelijk, plantaardig en effectief, recyclebaar, glutenvrij, FSC

GEEN
SLS, parabenen, siliconen, synthetische alcohol, minerale olie, propyleenglycol, synthetische kleurstoffen, aardolie, dierproeven, Penoxiethenol

Dermatologisch getest en klinisch bewezen

In tegenstelling tot de meeste huidverzorgingsmerken, zijn alle huidverzorgingsproducten van Lavido dermatologisch getest om ervoor te zorgen dat ze niet alleen veilig zijn voor de gevoelige huid, maar ook effectief zijn. We voeren ook klinische onderzoeken uit voor onze anti-verouderings- en hydraterende producten, zodat we onze beweringen kunnen nakomen, niet alleen met verklaringen, maar met daadwerkelijk bewijs. Onze producten zijn niet alleen natuurlijk en gemaakt met gecertificeerde biologische ingrediënten – maar onze actieve ingrediënten werken echt voor jou!

Over ons

Sinds 2003 creëren we met passie natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten. Elk van onze producten is gemaakt met alleen de beste onbewerkte plantaardige ingrediënten, gecombineerd met geavanceerde technologieën. De resultaten zijn luxe, actieve en klinisch bewezen melanges voor het gezicht en lichaam.

Waar vind je Lavido-producten

Winkel bij COSMANIA Amsterdam

Herenstraat 19
1015 BZ Amsterdam
Tel: +31 (0) 20 718 41 19

Word reseller

Geïnteresseerd om Lavido Reseller te worden?
Neem contact op.

info@lavido.nl

Lavido Lifestyle

0