Heb jij al kennis gemaakt met Lavido?

Lavido Age Away Replenishing Cream

Een gedeelte van dit artikel is voor het eerst verschenen op Wendyonline.nl en is geschreven door Eva Spigt.

Je bent niet alleen wat je eet maar ook wat je op je huid smeert. Het skincare merk Lavido weet dit als geen ander en heeft huidverzorgingsproducten met gecertificeerde duurzame en natuurlijke ingredienten. De Age Away Replenishing Cream is bijvoorbeeld 100% natuurlijk en bevat grapefruitzaad en avocado. Als je niet beter zou weten, zou je denken dat je een heerlijke smoothie op je gezicht smeert. Mensen met een droge en overgevoelige huid gaan ook fan zijn van Lavido. Ze hebben namelijk de GreenAid Collectie, een therapeutische lijn van natuurlijke en plantaardige oplossingen. De Lavido Thera Intensive Skin Balm staat ook wel bekend als het wonderbalsem voor de gevoelige huid. Enne… hadden we al verteld dat Lavido is genomineerd voor de Dutch Beauty Award 2021?

Dermatologisch getest en klinisch bewezen

In tegenstelling tot de meeste huidverzorgingsmerken, zijn alle huidverzorgingsproducten van Lavido dermatologisch getest. Zo zorgt Lavido dat ze niet alleen veilig zijn voor de gevoelige huid, maar ook effectief. We voeren klinische onderzoeken uit voor onze anti-verouderings- en hydraterende producten, zodat we onze beweringen kunnen nakomen. Niet alleen met woorden, maar met daadwerkelijk bewijs. Onze producten zijn natuurlijk en gemaakt met gecertificeerde biologische ingrediënten. Laat onze actieve ingrediënten werken voor jou!

Lavido genomineerd voor Dutch Beauty Award 2021

Lavido’s Age Away Replenishing Cream is genomineerd voor de meest prestigieuze prijs in de beauty branche: de Dutch Beauty Award. Deze award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland. De Dutch Beauty Award wordt ieder jaar georganiseerd door de vereniging Experts of Beauty. 

Neem gauw een kijkje in onze shop en ontdek wat Lavido voor jouw huid kan betekenen:

More Lavido