Lavido’s aanbieding voor gratis verzending

Lavido cadeausets en bundels

Profiteer van gratis verzending

Profiteer ook van gratis verzending. Voor verschillende afstanden gelden verschillende tarieven. Bekijk de onderstaande tabel en ontdek wat wij je kunnen bieden.

In het kader van wereldwijde prijsverhoging, als gevolg van de klimaatverandering, hebben we besloten de productprijzen niet te verhogen. Wel limiteren we de gratis verzendingszones. We hopen op je begrip voor deze beslissing en dat je onze producten met plezier blijft gebruiken. Gemaakt en verzonden met liefde! 

Lavido verzendt momenteel naar 25 Europese landen, in navolging van de webwinkels voor Israël, de Verenigde Staten, Canada en Polen.

Aanbiedingen voor gratis verzending

Afleveradres in:  Bestelling vanaf:
Nederland€50,00
België€75,00
Duitsland€85,00

Voor meer informatie over onze actuele verzendtarieven kijk je op onze FAQ-pagina.

Nu verkrijgbaar in Nederland

Lavido verzendt Lavido-producten naar België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden , Zwitserland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Voor meer informatie over bestellen en verzenden verwijzen wij naar onze FAQ-sectie.

More Lavido