Lichaamsverzorging

Een geurige lijn van plantaardige lichaamsverzorging met kenmerkende aromatische etherische oliemelanges die zijn ontworpen om de elasticiteit van de huid te ondersteunen en de zintuigen te stimuleren.

Toont alle 15 resultaten

“De beste verzorgingsproducten ter wereld”

Elle Magazine over Lavido

Lichaamsverzorging is een belangrijk begin bij een goede zelfzorg. Als je lichaam goed voelt, dan zit je een stuk lekkerder in je vel. Onze lichaamsverzorgingsproducten zijn perfect voor het verzorgen van uw lichaam. Onze artikelen zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Bovendien vindt u bij Lavido verschillende soorten verzorgingsproducten voor ieder huidtype. Bekijk snel ons volledige assortiment!

Welke lichaamsverzorging heb ik nodig?

Lavido heeft voor ieder huidtype voedende, hydraterende en verzorgend rijke lichaamsverzorgingsproducten ontwikkeld. Welke verzorgingsproducten u nodig heeft, kunt u het beste zelf bepalen. Niemand weet namelijk beter of u een droge, gevoelige, vette of gemengde huid heeft. Alle nodige informatie is terug te vinden op onze productpagina’s. Zo kunt u hier bijvoorbeeld terugvinden welke ingrediënten de producten bevatten en voor welke huidtypen het geschikt is.

De beste lichaamsverzorging voor de oudere huid

De rijpere huid heeft nu eenmaal meer verzorging nodig dan een jongere huid. Dit komt door het natuurlijke verouderingsproces van onze huid. Lavido heeft rijke, voedende crèmes ontwikkeld voor uw lichaam. Deze brengen het vochtgehalte van de huid in balans en deze verhogen de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Waarom Lavido?

Lavido staat voor verbinding met de natuur. Al onze producten zijn ontwikkeld in complete harmonie met de aarde. Ze bevatten geen aardolie, parabenen en andere kunstmatige toevoegingen. Ook worden er geen dierlijke producten of dierproeven gebruikt. Dat maakt Lavido een veganistisch vriendelijk merk.

Lichaamsverzorgingsproducten kopen?

Bent u op zoek naar producten voor het verzorgen van je lichaam? Dan bent u bij Lavido op het juiste adres. Onze rijke, voedende crèmes worden met de uiterste zorg en in harmonie met de natuur gemaakt. Onze verzorgingsproducten worden uitsluitend van gecertificeerde biologische ingrediënten gemaakt en deze zijn dermatologisch getest. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.