Wintercollectie

Geef je huid wat extra verzorging voor de kortere dagen en koudere temperaturen. Bekijk onze favorieten voor je huidverzorging tijdens de winter en maak je huid winter proof.

“Één van de meest verzachtende producten voor de droge huid”

Huidverzorging tijdens de winter

Lavido ontwikkelt producten voor natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging. Onze producten zijn samengesteld met gecertificeerde biologische etherische oliën en actieve natuurlijke ingrediënten. Elk van onze producten is gemaakt met de beste plantaardige ingrediënten in combinatie met gezuiverd mineraalrijk water. De resultaten zijn effectieve, uitgebalanceerde en luxueuze blends voor de huid. Je huid verdient verdient het deze winter.

Voorkom een uitgedroogde huid

Met het koude weer in de winter ligt een droge huid op de loer. Lavido helpt je om een droge huid te voorkomen. Een paar van onze belangrijkste tips:

Tip 1: Drink veel water! Het drinken van (cafeïnehoudende) thee en koffie heeft helaas een averechts effect. Cafeïne zorgt ervoor dat het lichaam vocht wil afscheiden in plaats van het op te nemen.

Tip 2: Gebruik producten met plantaardige oliën zoals onze Replenishing Facial Serum. Oliemoleculen bieden een extra barrière op de huid. Zo bescherm je zowel de binnenkant als de buitenkant van het lichaam. Houd de wind én ziekteverwekkers buiten de deur en voorkom hiermee dat vocht snel verdampt uit het lichaam.

Tip 3: Verrijk je beauty routine met een natuurlijke vochtinbrengende crème, zoals de Age Away Hydrating Cream. De hoge concentratie vetzuren vormen een beschermend laagje over de huid. Verzorgingsproducten met hoge concentraties natuurlijke biologische oliën zijn zeker een aanrader.

Huidverzorgingsproducten kopen?

Ben je op zoek naar producten voor het verzorgen van je huid? Dan ben je bij Lavido aan het juiste adres. Onze rijke, voedende crèmes worden met de uiterste zorg en in harmonie met de natuur gemaakt. Onze verzorgingsproducten worden uitsluitend van gecertificeerde biologische ingrediënten gemaakt en deze zijn dermatologisch getest. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.